SJUKSTUGA

VARDAGLIGT

Min vy just nu, en kanna te. (Samt hela soffan full av förkylningshämmande produkter.) Mådde fruktansvärt dåligt i skolan igår, och under natten blev det bara värre, så imorse var jag på vårdcentralen och fick bekräftat att jag har halsfluss. Det kunde man ju ge sig sjutton på eftersom att denna vecka är väldigt viktig, två inlämningar och en tenta. Så idag hade jag planerat med Malin i min klass att vi skulle plugga hos mig, men jag kan inte röra mig ur soffan pga feberyrsel. Men jag borde må bättre om några dagar när penicillinet har kickat igång.

Skärmavbild 2015-09-08 kl. 16.30.36

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s