WORKSPACE

VARDAGLIGT

Ja, så här ser det ut där jag sitter just nu. Försöker få något vettigt ur mina anteckningar samt går igenom allt material från alla föreläsningar inför tentan på måndag. Samtidigt som det är fokus på tentan så ska även vårt grupparbete in imorgon kl 16.00 samt att vi ska skicka in en reflektion/rapport som är 33% av tentamen. Så ja, det är lite att pyssla med. Jätteroligt, men svårt! Var länge sedan jag gick i skolan på det här sättet. I Paris (språkkurs i franska) så var det väldigt annorlunda, så är inte riktigt van ännu, men rutinerna sätter sig så småningom!
workspace

workspace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s