PERSONLIGT VARUMÄRKE

TANKAR & REFLEKTIONER

Blogg, CMS, podd, bilder, upphovsrätt, plattform, design, digitala kanaler, varumärke, vision, mål, innehållsstrategi, nav och noder, målgrupp och personligt varumärke.

Många nya begrepp och funderingar under skolans tredje vecka. En kurs avslutad och utbildningens andra kurs är påbörjad. Under denna kurs ska vi bygga vårt personliga varumärke, på två veckor! Det är extremt mycket tankar som fladdrar i mitt huvud.. Vem är jag? Vem vill jag vara? Är mina intressen något jag vill arbeta med i framtiden? Har jag någon unik kunskap inom mitt intresseområde? Vad är mitt syfte och mål? LIA-funderingar (praktik)?

Det första man frågar sig själv är ”vad är egentligen ett personligt varumärke?”.

Mitt egna mål med denna kurs är att jag ska ha klart för mig vad just mitt personliga varumärke är och ha en strategi om hur jag ska bygga och underhålla det. Under dessa två veckor kommer jag att posta inlägg här där jag skriver om processen, och när kursen är avslutad ska jag kunna förklara här i bloggen vad ett personligt varumärke är samt ge tips på en strategi för att bygga på sitt personliga varumärke.

personligt varumärke

Bild skapad av mig. 

Annonser

En reaktion på ”PERSONLIGT VARUMÄRKE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s