SKAPA DINA EGNA INREDNINGSDETALJER

MODE & INREDNING

Jag använde mig av en gammal ljushållare i glas och en ljusmanschett i mässing, för att göra en liten vas. Klippte av ett litet blad från en av mina Monsteror och några knoppar från en bukett blommor och satte dem i mina minivaser. Tyckte det blev rätt fint! Det är alltid kul att kunna använda saker man har hemma till andra syften än vad som är den ursprungliga tanken. Blir lite annorlunda då. Det är fint att plantera i vaser eller ljuskoppar, eller använda krukor som ljushållare, som jag har gjort med mässingskrukan.
marble-brass-eiffel-tower-flowers-

Foton samt redigering gjord av mig

Annonser

2 reaktioner på ”SKAPA DINA EGNA INREDNINGSDETALJER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s