38 VASSA MARKNADSKOMMUNIKATÖRER

TANKAR & REFLEKTIONER, VARDAGLIGT

Detta är vad jag möts av på mitt hallgolv denna lördagmorgon, SPAM! Jag antar att detta är en vanlig syn för många hushåll som inte satt upp en tydlig lapp på dörren där det vänligt står att man inte vill ha någon reklam.

Det första vi fick lära oss i skolan var marknadsföringens ‘grundregler’, en av dem lyder ”marknadsföring ska vara relevant och värdeskapande för kunden”, mycket bra regel, men som tydligen inte verkar vara en självklarhet hos alla företag. Jag blir galen på all denna irrelevanta reklam som min brevlåda matas med dagligen!! Det var många år sedan jag slutade kolla igenom all reklam, jag petar ur mina räkningar från jättehögen med skon när jag kommer innanför dörren, och sedan slänger jag allt i en påse som står redo vid dörrmattan, för att sedan begrava allt i pappersåtervinningen så att det kan bli ny reklam (tydligen). Snälla företag, sluta slösa på miljön och skaffa en duktig marknadsförare! 

Intressant reflektion är även att typ hälften av dem som skickat tryckt reklam till mig har även skickat både sms och mail!

Grattis Sverige, om 17 månader kommer ni ha 38 nyexaminerade, vassa kommunikatörer! Bara börja paxa studenterna ”MIS15”Nackademins Marknadskommunikatörutbildning redan nu, dem kommer uppenbarligen vara väldigt eftertraktade!  
reklam

reklam-2

12064165_10156093567905321_482121606_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s