SJÄLVSTUDIER

VARDAGLIGT

Idag är det tisdag och denna vecka betyder det självstudier. Vi har en inlämning till imorgon, och en på torsdag som är ett grupparbete där vi har valt att presentera vårt genom att göra filmklipp, både individuella och tillsammans i gruppen.

När klockan var strax efter 02 inatt så klappade jag ihop datorn, monterade ner min fotostudio (skoja) och kröp ner i sängen. Har fått ihop mitt resultat efter många ”omtagningar”, haha! Är inte direkt van att prata med mig själv framför en kamera. Att bara prata med mig själv det är jag bra på, men inte när det ska filmas samtidigt.

Jaja, filmen är i alla fall färdig, vilket innebär att jag då har min personliga del kvar, som är att skriva en innehållsplan för mitt personliga varumärke. Ska fila lite på den nu och se till att den går iväg ikväll.

Jag har ju efterfrågat frukosttips och fick ett på bananpannkakor. Bra tänkte jag, och slängde ihop något, två bananer, ett ägg, lite mjölk och kanel. Nä, det var inte rätt, blev en hög med blöt smet i stekpannan. Men det var bara att smaska i sig. Till hade jag (tips) frysta hallon som jag kokade och blandade med lite kvarg, nyttigare än sylt.

DSC04403

DSC04408

DSC04410

DSC04411

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s