ATT LYCKAS MED SITT INNEHÅLL

KOMMUNIKATION & SOCIALA MEDIER, TANKAR & REFLEKTIONER, VARDAGLIGT

God morgon!

Detta gjorde mig väldigt glad! Att jag fått delningar på mitt blogginlägg om fördelarna med att gå en YH-utbildning, från både Nackademin och Yrkeshögskolan innebär (OBS för mig själv, egen åsikt) att mitt innehåll har varit relevant för min målgrupp. För mig känns det kul för då vet jag att jag är på rätt väg med innehållet i min blogg.

nackademin yrkeshögskola

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 23.07.19

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s