ACAI BOWL

VARDAGLIGT

Här sitter jag i min nya hörna i vardagsrummet och äter ”ledighetsfrukost”, = en frukost som man bara har tid att göra när man är ledig. Morgonen till ära testade jag att göra en acai bowl. Jag är lite svag för sånna här hälsotrender och testar gärna det mesta, det är inte många gånger jag tycker att det faktiskt är gott. Har tidigare testat chiafrön och gjort chiapudding men det var inget som föll i min smak, har även testat superbooster-pulver, spirulina och andra gröna nyttigheter, som har varit helt okej att blanda i juicer eller smoothies, dock inte att dricka  med enbart vatten.

Men nu tillbaka till acia, glatt överraskad! Det blev väldigt gott, känns nyttigt och även mättande. Om ni vill testa det själva så följer här mitt recept:

1 msk acaipulver
1 msk jordnötssmör (osötad och osaltad)
1,5 dl frysta hallon
1 banan

Som topping hade jag frysta jordgubbar som jag skar i bitar och sedan limesaften från 2 klyftor.

healthy_acai_10

healthy_acai_9

healty_acai_7

healty_acai_6

healty_acai_5

healthy_acai_1

healty_acai_3

healty_acai_4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s