TATUERINGSSKISS

VARDAGLIGT

Igår kväll tog jag en paus från tentapluggandet och skissade lite på en tatuering som jag funderar på. Men jag är väldigt dålig på att rita så det är svårt att få fram precis hur jag vill ha den, vet egentligen inte exakt hur jag vill att den ska se ut, så då blir det ännu svårare.

Ni som har tatueringar, ritade ni dem själva eller bad ni om hjälp på tatueringsstudion?

paris_tatuering

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s