KREATIVITET UR KAOS

VARDAGLIGT

1245_3

1245_2

Jag är lite märklig, när jag har som stökigast och som mest kaotiskt hemma är då jag är som mest inspirerad och kreativ. Liksom mitt i kaoset växer min kreativitet. Jag är en extremt organiserad och strukturerad människa vilket liksom krockar med mitt alltid stökiga hem.

Just nu har jag en semester att packa upp, ett kök som väller över av disk och ett sovrum där man inte ser golvet för alla kläder, men istället för att ta tag i detta så fick jag feeling för att måla, så nu ligger jag på vardagsrumsgolvet med färg, penslar och block huller om buller, och om jag känner mig själv rätt så har jag alldeles strax tröttnat även på detta och låter allt bara ligga kvar på golvet….

Någon som känner igen sig?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s