NESPRESSO

VARDAGLIGT

Hej på er alla måndagsälskare!

Jag gillar faktiskt måndagar (gillar i och för sig alla dagar), men måndagar kan man behöva en extra kopp kaffe för att vakna till. Förra veckan beställde jag denna Nespressomaskin, fram tills nu har jag haft en från Dolce Gusto. Inget fel på maskinen MEN det finns dessvärre inte så många olika sorters kaffe att välja mellan, så nu är det dags för den att vinka hejdå.

Jag gillade att man fick med 16 kapslar, för då har man några att smaka på för att hitta sin favorit. Någon av er kära läsare som använder Nespresso som har en favoritsmak? Tell me! 

Jag föredrar att beställa saker online framför att gå i butiker för att jag tycker det är intressant med ”kundresan” under köpet. Från att man hittar det man vill ha tills att produkten är hemma hos en. Tror jag är en liten nörd när det kommer till just onlineshopping, tycker det är intressant med allt från emballaget till uppföljningen av köpet. Tror det är en arbetsskada från när jag jobbade som E-commerce Manager på Nathalie Schuterman haha.

 

(En français) Bonjour tout le monde qui aime les lundis!

Je fait comme les lundis (comme en toute la journée), mais le lundi, vous devrez peut-être une tasse supplémentaire de café pour se réveiller. La semaine dernière j’ordonné la machine à café Nespresso, jusqu’à maintenant, je l’ai eu un Dolce Gusto. Rien de mal à la machine, mais malheureusement, il n’y a pas tellement de différents types de café à choisir, si le moment est venu pour lui dire au revoir! 

Y at-il de vous, chers lecteurs qui utilisent le Nespresso qui a une saveur préférée? Dites-moi!

 

nespresso_6nespresso_5nespresso_3nespresso_4nespresso_1nespresso_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s