MOBILT KONTOR

VARDAGLIGT

God dag på er! En av de bättre sakerna med min praktik är att jag har ett mobilt kontor, vilket innebär att jag kan vara lite vart jag vill. Idag sitter jag på Starbucks och jobbar, fick sällskap av Matilda på en kaffe, men hon behövde pipa tillbaka till jobbet nyss. Ska snart iväg på ett litet möte, berättar mer om det senare. Hörs sen, puss!

(En français) Bonjour  à tous! Aujourd’hui je travaille dans le Starbucks. Matilda était juste ici et a bu un café avec moi, très bon! Bientôt, je vais à une réunion, nous en dire plus à ce sujet plus tard. Entendu plus tard, bisou! 

 

23_feb_123_feb_223_feb_323_feb_4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s