NYTT FRÅN CHANEL

VARDAGLIGT

Ni som känner mig vet att jag är en sucker för läppglans. Här om dagen räknade jag hur många läppglans jag hade med mig i väskan (den lilla silvriga från Balenciaga), 11 stycken.. Hur är det möjligt? Och alla är i en rosa- eller nude nyans.

Chanel är min absoluta favorit när det kommer till gloss, så fina färger och dem sitter bra, kladdar inte. Nyast in är dessa två, den mörkare är påfyllning på en nyans jag redan använder men som är slut och den ljusare är en jag inte testat förut, men som jag redan älskar!!

chanel_1chanel_2chanel_5chanel_6chanel_9chanel_7

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s