MÅNDAG OCH MIGRÄN

VARDAGLIGT

Vaknade imorse av att jag blödde näsblod och hade migrän, yey, härlig start på veckan! Fick lite jobb gjort ändå (håller på med en väldigt spännande sak) och sedan var jag på mitt livs första PT-pass. Efter ville jag kräkas och ligga i fosterställning, var helt slut! I omklädningsrummet efteråt satte jag mig på en pall för att vila och helt plötsligt står Annika framför mig, vi kände knappt igen varandra för att jag var så slut haha, vilket skämt. Något annat som är lite av ett skämt att att jag ska vara på plats på Webbdagarna kl 07.15 imorgonbiti, alltså, hur ska detta gå?

caffe_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s