BLOMSTERBONANZA 

VARDAGLIGT

Långfredag och påskfirandet börjar redan ikväll då vi är bjudna på middag hos min mammas faster. 

Annars har jag jobbat hela dagen här på landet. Min moster har köpt in så fina blommor!! Måste köpa med mig hem till stan sen. Men innan dess måste jag väl städa. Min familj hämtade upp mig hemma i morse för att åka till landet och dem gled in oanmält hos mig, jag är inte så förtjust i det då jag alltid har stökigt hemma haha. Det värsta som finns är när mamma ska börja klaga på att jag har så stökigt och blablabla. 

Herregud vad fantastiskt det är att inte bo hemma, sån lyx att bo själv, ingen som klagar och säger att man måste städa, även om jag vet själv att jag faktiskt måste. 

   
    
    
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s