EN HYLLNING TILL MIN MAMMA

VARDAGLIGT

Idag fyller världens bästa mamma år!

Vi har skrattat, bråkat, varit sams, inte så sams, haft olika åsikter och haft väldigt kul. Vi är lika på många sätt men olika på andra. Du kan gå mig på nerverna men när du börjar tjata för mycket om olika saker då är det skönt att kunna flina och säga ”nää nu åker jag hem till mig”. Haha! Vi har rest, upptäckt Paris tillsammans. En upptäckt som gjorde att den staden senare blev min hemstad.

Jag vet att du alltid finns där för mig, vad det än är. Om det är något roligt som hänt eller om man bara vill snacka skit, så är du den första jag ringer. Du vet hur mycket du betyder för mig och jag älskar dig mest av allt i världen. Jag hade aldrig klarat mig utan dig. Du är den bästa mamman man kan ha.

Grattis på födelsedagen, du är bäst. ❤ Ses snart mortzan! dsc06333dsc06484img_1238img_1246paris_2dsc06341

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s