GARDEROBSFAVORITER

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Hej på er! Hur jag mår?-tackar som frågar, jag mår bra! Full fart med jobb, skola och ännu mer jobb. Men jag gillar att ha mycket att göra, men jag bortprioriterar mig själv när jag har mycket att göra. Men jag får skaffa tid för det senare, kanske en liten semester till solen som belöning? På tal om solen, vart ska man åka i sommar på semester? Jag funderar lite på Palma, Marbella, Portugal eller Franska Rivieran. Vad hade ni valt?

Btw, denna spetstopp har blivit lite av en favorit i garderoben. Den är lättburen och för att vara H&M (till er som undrat vart den är ifrån) så känns den väldigt välgjord. Sen är jag ju mycket förtjust i mina rosettörhängen från Miu Miu, en gammal favo!

c_2c_4c_7c_9

Annonser

2 reaktioner på ”GARDEROBSFAVORITER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s