NYANSER AV GRÅTT

VARDAGLIGT

Grått väder, gråa kläder. Typ så. Tusan vilket taskigt väder det varit idag. Men är glad att jag inte har ett utomhusjobb.

Ikväll har jag hjälpt min moster på invigningen av hennes nya butik här i Stockholm. Eller egentligen är det mer ateljé/showroom men det kommer vara lite butik också, eller ja rätt mycket butik om jag känner henne rätt. Ni ska få ett inlägg med massa härliga bilder imorgon från kvällens mingel. Nu är jag så trött att mina ögon går i kors och mina ben värker av trötthet. Vi hörs imorgon, god natt på er!

fo_1fo_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s