BOTOX OCH RESTYLANE PÅ AKADEMIKLINIKEN

VARDAGLIGT

Igår kväll var jag på ett bloggevent på en av Akademiklinikens Walk-in-Clinic som var anordnat av min klasskompis Jenny som driver bloggen Deers.se. Hon berättade om eventet förra veckan och jag hintade lite om att jag gääääärna kommer om någon lämnar återbud, och hoppsan!- det var det flera som gjorde så Jenny bjöd in även mig och Malin.

Det var superbra ordnat, världens bästa värdinna (du borde bli föreläsare Jenny), bjöd på bubbel, nyttiga juicer och smarriga mackor. Tjejerna på Akademikliniken var väldigt gulliga och jag fick en snabb hudanalys, inte bra resultat, aja baja Cornelia – inte tvätta bort smink med två och vatten! App app app!!

Med mig hem fick jag en lyxig goodiebag och ett öppet sinne för att fylla både här och där. Tack snälla för igår Jenny!

akademikliniken_9akademikliniken_8akademikliniken_5akademikliniken_12akademikliniken_3

akademikliniken_2akademikliniken_1

Annonser

En reaktion på ”BOTOX OCH RESTYLANE PÅ AKADEMIKLINIKEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s