FREDAG

VARDAGLIGT

Härligt väder det varit idag! Man blir så lycklig. Jag har spenderat dagen på jobbet idag men jag hade lyxen att jobba ett kort pass idag så jag slutade redan vid 16. När jag kom ut från NK sken solen så vackert på Hamngatan att jag var tvungen att strosa runt en liten sväng och andas in vårluften. Körsbärsträden har ju, som nämnt tidigare, börjat slå ut och det är så vackert.

Har haft en tuff dag idag, har varit helt snurrig på grund av febern, man känner inte att man fortfarande är sjuk förens man börjar springa runt. Man ser även så tydligt på mina ögon när jag inte mår bra, dom tappar liksom sin glans. Men hoppas på en piggare dag imorgon då det är dags för jobb igen. Som vanligt vet ni att jag jobbar på helgerna. Kom gärna förbi NK Boutique imorgon och shoppa!! Vi har massor med fint! Yeeyyy!!!

körsbärsträd_3sac_du_jourkörsbärsträd_1rosett_2körsbärsträd_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s