15 TIMMARS SÖMN

VARDAGLIGT

Detta är helt galet! Jag vaknade 16.01 idag!!! Jag är i chock! Vet inte senast jag vaknade så sent, måste varit i tonåren. Jag har ju varit dålig i veckan i feber och förkylning men har jobbat och hållit igång ändå, vilket min kropp antagligen inte tyckte om och nu sa ifrån. Tror jag fortfarande har nått virus som spökar. Men men, tur att jag fick vila då. Ska ta en stor kopp kaffe nu och sedan gå ner till tvättstugan för att kika om nån granne inte dykt upp på sin tvättid så att jag kan tvätta istället. Mina tvättkorgar svämmar för tillfället över och det är liksom mina favoritkläder som ligger där i och simmar.

Ikväll måste jag även plugga, vi har en inlämning som ska in om ett tag men jag har börjat lite smått på den, så tänkte att ju fortare jag är färdig ju skönare kommer det att kännas.

Vad har ni gjort idag? Antagligen inte sovit bort hela dagen…

plugg_2plugg_3plugg_1

Bilder från i veckan när vi satt med vår grupp och gjorde vårt arbete/presentation. Espresso House – classic pluggställe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s