HÅLLBARHETSTIPS! ÅTERVINNING SOM DU KAN TJÄNA PENGAR PÅ

VARDAGLIGT

Att vi måste ta hand om vår jord är ingenting nytt, och att vi håller på att förstöra jorden vi lever på är heller ingenting nytt. Vi svenskar är ändå rätt duktiga när det kommer till hållbarhet och miljö. Vi källsorterar, köper ekologiskt, ifrågasätter hur våra kläder produceras och ät måna om att äta svenskproducerad mat.

Dom svenska företagen har även dom börjat ta ansvar och det med hjälp av oss konsumenter. Jag har två tips på hur man kan återvinna och även ”tjäna” en liten slant.

  1. H&M har en kampanj där man kan lämna in sina gamla kläder, det behöver inte vara H&M-kläder, och för varje påse som du lämnar in får du en tillgodo-check som ger dig 50kr rabatt när du handlar för 300kr. Jag har hur mycket gamla kläder som helst på min vind, och eftersom att jag inte har någon bil så blir det svårt för mig att tömma allting samtidigt. Så jag brukar ta med några påsar lite då och då, för att till slut förhoppningsvis ha tömt min vind.
  2. & Other Stories ger dig en rabattcheck på 10% när du lämnar in saker du köpt av dom. Det kan vara allt från en gammal tröja till tomma hudkrämsflaskor. Så istället för att slänga dom i sopporna kan du ta med dom tillbaka när dom är tomma och du behöver köpa nya.

Skärmavbild 2016-04-19 kl. 16.38.51

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s