FÖDELSEDAGSBRUNCH

VARDAGLIGT

Igår hade jag födelsedagsbrunch hemma för släkten och dom närmsta vännerna. Jag lyckades få ihop några plockrätter och det blev inga akutsamtal till Hjorthagens Sushi, utan jag grejade det rätt bra, förutom lite tidsnöd, tur att min familj oftast är sen. (Undra vart jag fått den mindre bra egenskapen ifrån….)

Temat för min dukning var rosa, som ni kanske ser haha, jag är rätt tjejig av mig och tycker att rosa är en härlig färg, så så fick det bli. Efter brunchen hängde Emma och Matilda kvar hos mig och vi fortsatte dricka bubbel och snacka skit, och senare på kvällen gick jag och Emma ut och åt på ett ställe som heter Aubergine. Jag åt röding och Emma råbiff. Efter det blev det några drinkar på Hotellet och sedan avslutade jag och Matilda kvällen på Bergmans där vi träffade Foppa (lite starstrucked blev vi faktiskt hehe).

födelsedag_5födelsedag_4födelsedag_8födelsedag_9födelsedag_7födelsedag_6födelsedag_1födelsedag_2födelsedag_6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s