NYA ÖGONBRYN 

VARDAGLIGT

Jag styrde ju upp mina ögonbryn igår. Jag har ju alltid sagt att jag inte har några bryn, men när den supergulliga tjejen från Rapide hade färgat mina bryn så dök det upp någr små strån som kunde bilda ett helt okej bryn. Har ju så ljusa så att dem liksom är obefintliga. MEN hon lyckades få fram dem och även ta bort alla småfjun, aldrig känt på ett par skönare hudfläckar än dem mellan mina ögonlock och bryn! Fantastiskt!! 

  

   
Har inte fyllt i dem alls idag. Vad tycks? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s