ATT VIDEOBLOGGA

VARDAGLIGT

Alltså, imorse innan jobbet så spelade jag in en liten videoblogg(vlogg) som jag ska redigera lite ikväll innan jag publicerar den. Det är verkligen svårare än vad man tror att sitta där och prata med sig själv, men låtsas att man pratar med er. Hahah herre, vi får se om jag ens vågar lägga ut den.

Hoppas ni har en fin dag i den härliga vårsolen, jag slutar 17 idag och då ska jag också ut och njuta av vädret. Puss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s