SÖNDAGSBRUNCH OCH ATT BRYTA MOT UPPHOVSRÄTTSLIGA LAGAR

KOMMUNIKATION & SOCIALA MEDIER, VARDAGLIGT

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra, har varit ute i Vaxholm med Jenny, Malin och Linn idag och ätit brunch. De hade världens gottebord där vi var. Så vi frossade ordentligt. Efter tre koppar kaffe tog vi en prom runt ön(?) och senare tog vi bilen tillbaka till stan och satte oss på Josefina ute på Djurgården. Ingen hit det där stället va!

Jag gjorde en vlogg från idag och la upp på Youtube och även här i bloggen, men sen fick jag en anmälning för att jag bröt mot upphovsrättslagen = jag hade använt en låt. Så får man icke göra, aja baja! (Har lagt om musiken i klippet så det kommer upp snart igen, så ni som inte hann se det – ni kan vara lugna! Hehe).

Trodde faktiskt inte att de skulle hitta mitt lilla videoklipp. Men de har säkert robotar som sitter och ”lyssnar” på alla klipp som läggs upp på Youtube för att leta upphovsrättsskyddad musik. Tänk om vi kunde ta det till Instagram, hade varit nått! Då hade alla ”fashion-konton” med BARA stulna bilder legat halt ute på isen. Tänk på det när ni använder andras bilder, att de är upphovsrättsskyddade. Det räcker oftast inte bara med att länka till fotografen eller bildkällan utan man måste be om lov OCH uppge källan. Glöm ej!! 

vaxholm_9vaxholm_8vaxholm_6vaxholm_7vaxholm_5vaxholm_4vaxholm_3vaxholm_2vaxholm_1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s