MÅNDAG, LUNCHTIPS OCH EN TJUVKOPPLAD HJÄRNA

VARDAGLIGT

Är det någon som känner igen sig i detta? -När man har en ledig dag, alltså EN ledig dag och man får så mycket inspiration om allt man vill hinna med denna lediga dag. Idag, då jag tog en dag off från skolan för att jag sen ska jobba hela veckan igen, har min hjärna gått i 180. ALLT jag tänker att jag ska göra för att jag är ledig. Jag tror ibland att jag är odödlig och att en dag är lika lång som en vecka. Någon som förstår vad jag snackar om?

Här är min lista med tankar jag haft idag:

  • Ligga och sola heeeeela dagen! Bara få ta det lugnt, f ö r   e n  g å n g s  s k u l l….
  • Göra om hemma. Möblera om, rensa ut allt skit.
  • Åka till IKEA (perfekt när man är ledig).
  • Åka till Kungens Kurva där det finns lite inredningsbutiker som jag kan handla för mitt stora ”göra-om-hemma-projekt” som tydligen går av stapeln just idag.
  • Rensa på vinden. Låna en bil och åka 17 vändor till soptippen.
  • Gå och träna. Starta ett hälsosamt liv, just idag!
  • Åka och storhandla mat och laga matlådor för en vecka framåt.
  • Tvättstugan.
  • Åka och köpa ett inomhusväxthus, frön och jord och sedan plantera.

Alltså!? Vad är det för fel på en!? Det hade varit så skönt om man kunde koppla om hjärnan ibland. Typ som när skurkar tjuvkopplar en bil i en film, sliter loss kablar och sedan sprakar det till.

mellis_2mellis_mellis_4mellis_3

Jag har i alla fall precis fått i mig lite lunch, leverpastejsmackor med paprika och timjan och sedan en islatte på det (första för i år!). Vi får se hur jag spenderar eftermiddagen och kvällen. Får inse att jag inte kan beta av hela den där listan på dem timmar som är kvar på det här dygnet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s