GOD MORGON MÅNDAG!

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

God morgon vänner! Hoppas ni haft en bra helg! Idag har jag massor av ärenden att stå i, så jag börjar morgonen med två kokta ägg, kaffe och en skål med färska jordgubbar, blåbär och hallon. Alltså, dessa hallon var magiska!! Så mycket smak!

Jag har många roliga saker som ska ske i veckan, berättar mer om det senare. Nu ska jag hämta en till kopp kaffe och sedan sätta igång med jobb.

Önskar er alla en fin måndag (jag ÄLSKAR måndagar)!

inredning_inspiration_7inredning_inspiration_3inredning_inspiration_2inredning_inspiration_1

Btw, är så sugen på att byta ut min soffa mot en Howard-soffa i rosa sammet, alltså hur fint!? Har alltid velat ha en rosa soffa, men varit ”rädd” för att jag lätt kommer att tröttna. Ljusgrått är ju väldig mycket enklare att matcha  och ”förnya” med andra kuddar och plädar.

Annonser

En reaktion på ”GOD MORGON MÅNDAG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s