I SÄNGEN MED THE MAULER

VARDAGLIGT

Igår när jag skulle upp på våning tre till Franska Cafét och köpa kaffe så möttes jag av en avspärrning. FAAAAAN tänkte jag, mitt kaffe!! Men jag lugnade mig snabbt när jag såg att de inte alls hade stängt av för kaffet utan det var för att Alexander Gustafsson var där och signerade sin bok som han släppt. 

Jag blev så generad och ställde mig snabbt i kö för att få lägga vantarna på honom, ops menar hans bok, hehe. 

Så nu ligger jag här med honom i min hand, ja boken alltså… Hahha (läs ironi).

Godnatt gott folk!  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s