LÄSARFRÅGA – INREDNINGSTIPS

INSPIRATION, MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Jag fick en fråga här om dagen i bloggen som jag tyckte var väldigt rolig att göra ett inlägg om. Såhär löd frågan:

Jag älskar din blogg! Gillar att den är personlig och humoristisk. Jag har en fråga, har du några budgettips för inredning? Jag pluggar och har inte råd att köpa massa ny inredning hela tiden och skulle vilja ha tips på saker man kan typ göra själv? Kram

Alltså, jag blir SÅ GLAD när någon säger att de älskar min blogg, blir så generad och glad, så TACK för det! Och som sagt, så bra fråga! Halva mitt hem består av saker som jag ”gjort själv”, för att jag tycker att det är kul att pyssla och för att det blir mer personligt om man gör egna inredningsdetaljer, och det kostar inte skjortan!

Här följer lite tips på vad man kan göra av saker som man har hemma, enjoy!

inredning_tips_12inredning_tips_4inredning_tips_6inredning_tips_3inredning_tips_2inredning_tips_13_collageinredning_tips_1

Annonser

En reaktion på ”LÄSARFRÅGA – INREDNINGSTIPS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s