FEST OCH PAKET FRÅN ZARA

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Ikväll ska jag på en fest och prisutdelning i Stadshuset med min mamma. Hon har jobbat inom Stockholm Stad i 30 år (herregud!), så då får man ett pris och så firas man med middag, fest och pompa och ståt! Så ikväll är jag hennes kavaljer. Dresscode är kavaj och jag hade tänkt ha kjol. Hade beställt hem en från Gina Tricot i måndags med leverans dagen efter. Tror ni paketet dök upp igår? NÄPP! Så irriterad! Men paketet från Zara ringde precis på dörren och där i låg det en kjol och en klänning. Jag är dessvärre för blek för att ha dessa nu. Jag hade tänkt ta med dessa plagg till NYC och innan jag åker hade jag faktiskt tänkt solduscha.

Men vi får se om paketet med kjolen jag beställt dyker upp här nu, annars får jag rota i garderoben. Inte som att jag inte har några kläder, men ni vet hur det är när man väl ska klä på sig, finns inte ett jotta!

zara-klänning-5zara-klänning-4zara-klänning-3zara-klänning-2zara-klänning-1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s