MORGONYOGA OCH PROMENAD

VARDAGLIGT

God förmiddag på er! Känns fantastiskt att ha hunnit träna, duscha och äta frulle redan innan kl 10! Jag är en riktigt nattkatt så jag går sällan (aldrig) upp tidigare än vad som VERKLIGEN är nödvändigt, har svårt att komma upp på morgonen. Det vet ju Matilda om så hon sov hos mig inatt för att kunna tvinga upp mig och släpa med mig till Yogaklassen, haha.

Men när jag väl är uppe på morgonen så tycker jag att det är underbart att ha en heeeeel dag framför sig. Det pirrar liksom i magen när man ser hur mycket tid man har att kunna plöja igenom saker som behövs göras. Nog om detta.

Jag promenerade ifrån gymmet idag efter yogaklassen. Från SATS Regeringsgatan upp till min port i Hjortis tog det 45 minuter. Det är helt okej tycker jag. Det som skaver är att vägen är så fruktansvärt tråkig från Valhallavägen och fram till Hjorthagen. Man går liksom längst med Lidingövägen där det kör tunga långtradare i svindlande fart så att man liksom inte ens hör det man har i lurarna. Det går ju att gå över Karlaplan och genom Gärdet, men jag får rysningar av Gärdet, så där slipper jag helst behöva gå.

stella-sport-adidas-.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s