GLITTERSTRUMPOR, HEEEHHHH OCH TRÄNING 

VARDAGLIGT

Strumpor i skorna, fashion! Guldglittriga till och med. Ville ju matcha mina guldglittriga Missoni-scarf. 

Alltså, jag är heeeelt slut. Var på ett shapepass ikväll och tog ut mig rejält. Var inne på Coop efteråt och skulle köpa mjölk och killen i kassar hälsar glatt och det jag får ur mig är ett mycket märkligt ljud, jag säger ”heehhh”. Hahaha jag höll på att skämmas ihjäl. Hela kön tystnade och han vågade knappt fråga mig om jag ville ha kvittot då han antagligen var rädd för vad för läte som skulle komma ur min mun här näst… 

Nu har jag precis ätit middag (kyckling som legat tillagad i kylen i 4 dagar, är det ok?) och har nu tagit plats i soffan. Vill bara krypa till kojs!! 


Annonser

2 reaktioner på ”GLITTERSTRUMPOR, HEEEHHHH OCH TRÄNING 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s