14 ÅR OCH EN TUNNELBANETIDNING 

VARDAGLIGT

Jag minns när man var yngre och skulle åka till skolan. Jag gick högstadiet i Högalidsskolan i Hornstull, vilket innebar att jag tog tunnelbanan till skolan. Detta var ju ca 13 år sedan som jag var 14 år och gick i åttan (herrejesus vad länge sedan!?!?!??!) och ”på den tiden” hade man inga smartphone’s man kunde fippla med för att fördriva tiden. Så det man gjorde var ju att ta en tidning som representanter delade ut utanför tunnelbaneingången. Metro, City och nån annan tidning tror jag det var. Och om man hade en lång resa så tog man alla tidningar och om man åkte med sällskap tog man bara en tidning. 

Imorse när jag i rutin gick ner i tunnelbanan i Ropsten så låg där en trött hög med ca 20 Metrotidningar och bara längtade efter att få bli läst av en människa. Jag sneglade på högen och undrade ”vem tar ens en tidning now days?”. 

När jag gått ned för trappan och in i entrén till stationen låg där ett till hög och min arm sträcker sig efter en tidning och jag kände mig stolt som skulle läsa tidning på tunnelbanan istället för att glo ner i telefonen som en besatt. 

Tror ni jag läst? NÄ! Jag har ju suttit och glott ner på min telefon och med smattrande tummar skrivit detta blogginlägg hela resan. Tidningen ligger nu nedpressad i min väska och min utopi om att vara originell är nu som bortblåst. 

Hej!

Annonser

En reaktion på ”14 ÅR OCH EN TUNNELBANETIDNING 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s