FRIDAS FÖDELSEDAG OCH CENSURERADE BILDER 

VARDAGLIGT

Jag vet inte vart jag ska börja.. Gårdagens bravader gör sig definitivt påmind idag. Vilken brakkväll vi hade! Helt fantastiskt! Vi brölade som ett gäng brunstiga björnar och hoppade runt i ring som om vi hade vunnit OS-guld. Hahahah. När jag kollar igenom bilderna från igår, som endast är tagna under första delen av kvällen, så skrattar jag högt och förstår verkligen varför jag mår som jag mår idag. Men så värt ändå!

Vi firade Fridas födelsedag igår och det var så bra uppstyrt! Vi hade ”nakna” män som serverade oss drinkar, bubbel, shots och ännu mera drinkar under hela kvällen. Riktigt uppvaktade!

Tack älskade Frida för igår och grattis i efterskott igen. Du är fantastisk! Och jag hade så kul med hela gänget. Må detta bli en tradition!

Varsågoda, ett smörgåsbord av bilder, dessvärre är många bilder strikt censurerade och kommer aldrig att visas för allmänheten. ”De som vet, de vet”. PUSS!

FullSizeRender (6)FullSizeRender (8)FullSizeRender (9)FullSizeRender (10)FullSizeRender (11)FullSizeRender (12)FullSizeRender (13)FullSizeRender (14)FullSizeRender (15)FullSizeRender (16)FullSizeRender (17)IMG_4266

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s