EN SISTA MIDDAG

VARDAGLIGT

Min mormis har precis sålt sitt hus och ska bli en city-chic. Så ikväll har vi ätit middag och hängt i huset en ”sista gång” innan det är dags för henne att flytta till söder. Mysigt med en kväll med familjen.

Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem. Jag åker aldrig tunnelbana på nätterna när jag ska ut eller hem, tycker det är jobbigt när man är lite rund om fötterna. Men det jag egentligen tycker är ”värre” är att åka tunnelbana nykter när alla andra är fulla och äcklar sig på tåget. Typ ligger på golvet, skriker, kräks och är allmänt oberäkneliga haha. Är en människa som vill ha full koll på folk omkring mig, så har alltid extremt svårt att sätta mig någonstans. Jag står hellre för att kunna ”fly” om det är något äckligt som sker eller om det kommer fram nån oklar person. 

Nu är jag snart hemma och ska ta en dusch och krypa ner i sängen. ÄNTLIGEN! Längtat hela dagen efter denna ljuvliga stund. Godnatt lovers! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s