BLÄ

VARDAGLIGT

Måndagar brukar vara en av mina favoritdagar, men inte denna. Jag har haft sån extrem migrän i natt, så jag har inte kunnat sova en blund. Jag fick sätta upp ett överkast över fönstret så att det inte skulle komma in en endaste liten glipa ljus i sovrummet då migränen bara blir värre av ljuset. Man vill bara ligga i ett kolsvart, svalt rum och inte röra en fena, för annars gör hela kroppen ont. Jag kunde somna om vid 10 i förmiddags och har sovit tills nu ungefär.

Var så hungrig men inte sugen på något så jag gjorde bananpannkakor nyss med lite proteinpulver i för att göra dem lite mer mättande och nyttiga. Men jag är verkligen kass på att steka pannkakor, förstår verkligen inte hur det kan gå så snett!? Hälften blev svarta och brandalarmet var nära på att sättas igång pga all rök som kom osade från stekpannan. När jag tillslut fick ihop några som inte var svarta så skulle jag ställa talriken med dem färdiga pannkisarna på bordet men bedömer avståndet till bordet brutalt fel och talriken smäller i golvet, UPP OCH NER så alla pannkisar hamnar på golvet. Så det var bara att sålla ut dem som inte hade nuddat golvet och hoppas på att jag inte skulle få i mig nått hårstrå eller dammråtte.

Jag signar ut! Hej!

pionerfrukost_55frukost_44

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s