BÖCKER

VARDAGLIGT


Detta är en ovanlig syn i min säng… Jag beställde hem lite böcker här om dagen och idag landade de hemma hos mig. Japp, alla tre böcker är skrivna av Elaine Eksvärd. Jag gillar henne. Hon brukar ju vara med i Nyhetsmorgon ibland och jag fastnar för hennes sätt att prata, hennes retorik alltså. Eftersom hon ju ÄR retorikexpert så är det kanske inte så konstigt. 

Har ni läst någon av hennes böcker? Vilken borde jag börja med tycker ni? 

Annonser

2 reaktioner på ”BÖCKER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s