ONSDAG

VARDAGLIGT

Två timmar kvar tills jag slutar. Jag vill liksom bara gå hem och sätta mig i soffan med en stor kopp te och sträckläsa mina böcker jag fick hem igår. Jag ser även helst att det är ösregn och åska ute. Hur mysigt är det inte när man får sitta inomhus med massor av tända ljus och det är galet väder ute och man känner doften av sommarregnet!? Åååååååhhh! Haha

Annonser

En reaktion på ”ONSDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s