LÅNG MORGON 

VARDAGLIGT

God morgon (förmiddag?) vänner! Hur mår ni? Yeeeeeyyyy ösregn idag! Synd att jag inte är ledig, haha. 

Min chef messade imorse och frågade om jag kunde jobba till stängning (20.10) istället för 19 och komma in en timme senare istället. Så jag fick en extra lång morgon hemma idag. Så jag passade på att äta en riktigt frukost och kolla på Nyhetsmorgon. Nu ska jag hoppa i kläderna, vad ska man ha på sig!?, och sedan åka till jobbet.

Hoppas ni får en fin dag idag! Imorgon ska jag berätta något roligt! Yeeyyy! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s