STOLT SOM TUPPEN

VARDAGLIGT

Dessa snyggingar är mina bröder. Mina småbröder. De är dock inte så små längre… Idag är jag en extra stolt storasyster, då min fantastiska, älskade lillebror Joakim blev antagen till Polishögskolan. Det tycker jag är fantastiskt! Han kommer passa helt perfekt som polis, ingen tvekan. Han är lugn, metodisk, smart, envis, världens snällaste, rättvis och alltid glad. 

Jag är dock lite ledsen för att du inte flyttar hem till Stockholm för att plugga, men det kanske kommer, jag hoppas det! 

Jag älskar er båda mest av allt på jorden och jag är så stolt över er. Ni är de bästa syskonen man kan ha! 

Grattis Joakim till antagningen, DU ÄR B Ä S T! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s