FANTASTISK FREDAG

VARDAGLIGT

Hej vänner! Hoppas ni har en fantastisk fredag och att ni har en spännande helg att se fram emot!

Vart jag har spenderat min arbetsdag tänkte jag berätta i en vlogg imorgon. Jag vet att jag teaseat om att jag ska göra något ”väldigt roligt och spännande” idag, och ja jag lovar, jag SKA berätta. ❤

Just nu sitter jag i min soffa med en skål godis, ett stort glas vatten, Alex och Sigge’s senaste podd i högtalarna och en bok som ligger och väntar på att jag ska skriva klart detta inlägg och börja bläddra i dess krispiga blad. Har varit ute på middag ikväll och sedan en drink. Så jag är väldigt nöjd här i min soffa.

Det har varit en tuff vecka med mycket jobb och långa dagar. MEN NU hörrni, 9 dagars ledighet och, ja ni vet ju vid det här laget vart jag ska åka på söndag, en vecka i New York. Jag längtar efter Sofia något extremt och det ska bli helt fantastiskt att få komma tillbaka till stadens puls och få känna att man lever. Jag är dock nervös inför flygningen.. Själv 8 timmar på ett flyg över Atlanten… burrrr, ryser av obehag.

vardagsrum_1.jpg

Ljusstake från Broste Copenhagen, marmorbord finns liknande här, porslinsask från min älskade vän Sofia, den är från Design House Stockholm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s