DAGS ATT ÅKA MOT ARLANDA 

VARDAGLIGT

God morgon denna underbara söndag! Ni är antagligen inte ens vakna just nu (8.28) men det är jag! Jag har precis packat klart och ska bege mig mot Arlanda Express. Jag skippar taxi då det är en helt okej tid att åka till Arlanda och att det går betydligt mycket snabbare med Arlanda Express. Jag är en person som HATAR att färdas, typ åka bil, buss, tåg, FLYG, så jag vill bara ha saker överstökade så fort som möjligt haha.

Jag tycker att man ser att jag är lite nervös, har ju väldigt mycket ångest för att flyga själv, som ni vet. Jaja, nu ska jag sticka! VI HÖRS PÅ ARLANDA HÖRRNI!! ❤ 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s