MORSDAG 

VARDAGLIGT

Denna kvinna. Min Person i livet. Alla de gånger du har funnits vid min sida, både i motgång och medgång. Jag kan skratta med dig, retas med dig, vara ledsen hos dig. Jag kan helt enkelt vara exakt, precis den jag är med dig. Du står aldrig emot mina knäppa utfall och idéer, utan du stöttar mig i allt. Men du måste ju alltid, såklart, agera förnuftigt, som en mor ska göra. Du tror på det jag gör och mina framtidsmål, vilket är en fantastisk egenskap hos dig. Du tycker även att jag är rolig, och det gör mig väldigt glad Hahah (jag är så självgod). 

Du vet hur mycket jag älskar dig, och jag vill aldrig att du försvinner ur mitt liv. Tanken ger mig extrem ångest. Du är den finaste, snyggaste, vackraste, roligaste mamma en kan ha. 

Även om jag inte kan fira morsdag med dig idag så är det typ morsdag för mig varje dag, alltså, jag menar, att jag varje dag är tacksam över att du finns. 

❤ 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s