NEW YORK DAG 1

VARDAGLIGT

HEEEEJ KOMPISAR! Nu har jag landat i New York och är hemma hos Sofia. Vi har varit ute och prommat här i stan, hon bor i midtown east så det är mitt i smeten. Vi åt middag på nått ställe här i kvarteret, väldigt gott! Nu är kl 04.05 i Stockholm men här är kl bara 22.05 så jag ska hålla mig vaken en timme till tänkte jag, men jag börjar bli riktigt trött nu… Vi hörs imorgon hörrni!

Vill bara säga att det är så kul att ni tittar in här så ofta! PUSSSS!!!

new-york_1new-york_2new-york_3new-york_7new-york_9new-york_10new-york_5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s