NYTT FRÅN CHANEL

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Yeeey, äntligen hittade jag den perfekta korthållaren!! Var runt på flera Chanelbutiker i New York för att hitta en rosa. Haha, ja jag vet, väldigt tjejigt. Men jag ville inte ha en svart för jag tycker att det är lite ‘tråkigt’. Vad tycker ni? Jag ÄLSKAR den! 😀

chanel_cardholder_4chanel_cardholder_3chanel_cardholder_2chanel_cardholder_7chanel_cardholder_8chanel_cardholder_6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s