MÖBLER I TURKOS

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Här om dagen blev jag lite uttråkad på kvällskvisten så jag målade om matbordet som står i vardagsrummet och även en liten byrå som jag har i köket. Färgen är turkos, lite galet faktiskt. Haha, jag vet inte vad jag tycker om resultatet… Är det coolt eller är det bara flippat på ett konstigt sätt? Hjälp!

turkos_matbord_8turkos_matbord_6turkos_matbord_5turkos_matbord_3turkos_matbord_2turkos_matbord_1turkos_byrå_3turkos_byrå_2turkos_byrå_1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s