SOMMARFEST MED NK

VARDAGLIGT

Okej, ikväll är det fest med bland annat dessa snyggingar. Vi ska alltså ha sommarfest med jobbet. Denna fest ska hålla hus på en restaurang som heter Aqui, där de har tapas och sangria. Med tanke på hur spårad den kvällen blev där bilden är tagen så kan det bara sluta i succé ikväll!

Jag har dock sån EXTREM migrän just nu. Jag har försökt med allt. Olika piller, varm dusch för att ”mjuka upp” musklerna, massage och vilat. Men ingenting verkar få denna migrän att ge med sig. Jag har precis tagit en ipren och dricker en kopp kaffe, får se om det blir någon skillnad. Kan liksom inte röra mig, då känns det som att jag ska svimma. Åååååååhhh vill ju kunna gå på sommarfesten! 😦

IMG_4266

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s