OOOPPPPPSSS

VARDAGLIGT

Hej guys, hur mår ni? Jag är helt slut! Skulle ha städat och diskat och sånt när jag kom hem efter jobbet, men tror ni jag gjorde det? NÄÄÄÄÄ!

Inatt kunde jag verkligen inte sova. Försökte med allt, men när ingenting gjorde så att jag kom till ro så tog jag fram datorn och bokade en ny resa, men till samma stad som senast. Haha, jag har alltså varit hemma prick en vecka idag, men redan lyckats boka en tillbakaresa igen. ÅKER TILLBAKA TILL NEW YORK I SEPTEMBER!!! YEEEYYYYYYYYYY!!!!!!!!

ny-resa-bokad-emoji

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s