NYTT JOBB!! 

VARDAGLIGT

HOLA! Hur mår ni mina vänner såhär en solig måndag? Har ni semester än? Inte jag! Ska inte ha någon semester i sommar, buhuuuuu. Desto mer 💰💰💰💶💴💵💷💶💸 (cash) dock! Yeeeyyy!! 

Jag har ju börjat på ett nytt jobb! Har inte berättat det än. Ville komma in lite i det först innan man outar. 

Det är ett företag som heter DriveNow som är en carsharing-tjänst. Så innovativt och aktuellt. Jag började lite smått innan jag åkte till NY men nu har jag börjat på riktigt. Jag kommer arbeta för dem ca två dagar i veckan med alla deras sociala medier. KUL VA!? 

Så imorse tog jag faktiskt bilen till jobbet. Kontoret ligger i slutet på Birger Jarlsgatan, vid Norrtull, och iom den nya tunneln så var jag på jobbet på ca 4 minuter. ALLTSÅ SÅ JÄKLA SMIDIGT!!! 

Bilen jag körde idag är en elbil från MINI, så ingen åverkan på miljön. Tycker att ni som har körkort ska gå in och registrera er och börja köra. Så kul för oss som har körkort men bor i stan och inte har egen bil. Roligare att köra själv än att ta taxi! 

REGISTRERA DIG HÄR! Du får 15 bonusminuter och registreringsavgiften kostar just nu bara 49kr!! (Pssttt, vi har även cabbar från BMW!) 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s